DuiklessenInstructor

Reactivate

Heb je al een poosje niet meer gedoken? Heb je het gevoel dat je duikvaardigheden en je reactivate-facebook-post-lapsed-diver-enduikkennis opgepoetst moeten worden? De re-activate is dan de herhalingscursus voor jou. Je maakt hernieuwd kennis met duiken zodat je je binnen een dag weer prettig voelt in de onderwaterwereld.

Vandaag hebben we weer drie duikers die al ruim 5 – 8 jaar niet gedoken hadden weer actief en enthousiast gemaakt voor het duiken. Het was weer even wennen om het diepen in te duiken maar onder begeleiding van Dirk de Korte (als onderdeel van zijn Divemaster opleiding) en mijzelf als toeziend instructeur, kwam er al weer snel een glimlach tevoorschijn.

Leuk om te zien hoe gestopte duikers het gevoel weer langzaam terug krijgen. Op naar de volgende duik. Denk jij er ook over om het duiken weer op te pakken?, laat het ons weten. We doen het graag.

Ingmar en Dirk
Ingmarduikt.nl & Zandokhan Diving