Duiklessen

Ricardo, Anthonie en Mark geslaagt voor hun Open Water Diver Cursus

Al vanaf zaterdag morgen half 9 zijn we druk met de afronding van de open water cursus. Drie cursisten moeten het buitenwater programma nog doorlopen. Vandaag op het programma les 1 en 2, en zondag les 3 en 4. Het weer is redelijk, de temperatuur van het water heerlijk al vonden sommige het toch ook wel koud op 6 mtr.

Het zicht is redelijk goed voor Nederlandse begrippen en vandaag spo

20160612_133841ten we zomaar een grote snoek, of beter bekend als een ‘Visje’.

Het was erg wennen met het hele pak aan en je hebben en houden het water in te gaan en dan nog oefeningen te doen ook maar langzaam aan kwam het gevoel terug waardoor ik mag melden dat alle heren geslaagd zijn. Het was een druk en vermoeiend weekend maar erg leuk.

Ricardo, Anthonie en Mark van harte gefeliciteerd met jullie brevet.

Ingmar en Dirk