Reviews

Christina Koren-stavast ~ Navigatie Specialtie

Gister ontving ik van Christina wel een heel erg leuke recentie. Dank je wel Christina. Ik en Dirk gaan er bijna van blozen

Recensie navigatiecursus 1 juli en 15 juli 2017 te Vinkeveen

Van deze cursus bij Ingmar heb ik veel geleerd. Zijn manier van lesgeven stelde me erg om mijn gemak omdat ik van nature nogal onzeker ben maar dat was bij hem niet nodig. Waardoor het volgen van de cursus een feestje werd en ik er plezier in  had om dingen van Ingmar te leren.

Ik stond versteld van mezelf dat ik een parcours kon navigeren en de dat ik een drie hoek en vierkant kon zwemmen. Ook vond ik het leuk dat ik om de kant met een doek op mijn hoofd uitkwam bij het punt waar ik begon.

Ingmar legt alles op een rustige manier uit en geeft je het gevoel naast je te staan. Hij is bereid je in alles te helpen. Als het even niet lukte deden we een onderdeel gewoon nog een keer. Net zo lang tot het wel ging. Een prettige en leerling gerichte benadering met de nodige humor die ik wel kon waarderen.

Bedankt Ingmar voor je geduld en bedankt voor de leuke cursus dagen die ik met je heb gehad. Ik hoop nog veel van je te leren. Ook Dirk bedankt dat je me buddy wilde zijn en voor je hulp tijdens de cursus.

Christina Koren-Stavast

.