Bubbelmaker met Katie en Imke

Van de week mocht ik mijn twee nichtjes laten kennis maken met de onderwaterwereld. Ik mocht de coole ome Ingmar spelen….vet cool.

Maar mijn eigen zusje deed ook mee, want die wilde natuurlijk haar dochter zien duiken. Het water was lekker warm gelukkig maar toch kwamen er al snel wat ‘shakes’ of waren dat de zenuwen? Ik vrees dat laatste maar in no time doken de meiden als een gek onder water. How cool is that. We hebben een kleine 45 minuten onderwater gespeeld, gedoken en rond gezwommen. Wat een belevenis was dat. Samen met je moeder of eveneens super coole tante von te duiken. Gelukkig hadden wij als begeleiders wat assistentie in de vorm van Dirk en Grada. Die eveneens deze belevenis vast hebben gelegd.

Ik denk dat de meiden lekker geslapen hebben na deze ervaring. De dag werd afgesloten met een heus certificaat en een grote pan spaghetti. En was de eerste reactie nog ‘ik weet niet of ik dat lust’, sloeg dit snel om in ‘mag ik nog een beetje’. Duiken maakt tenslotte hongerig.

Nogmaals goed gedaan meiden…we vrezen dat dit nog een vervolg gaat krijgen 🙂

[huge_it_gallery id=”20″]