Laatste nieuws

Christina Koren geslaagd voor haar PADI Rescue Diver bevet

Met trots kunnen we melden dat Christina Koren gelaagd is voor haar rescue brevet.
Vorige week was dag 2 van rescue voor haar. Hierbij keken we onder andere naar hoe je een duiker nu eigenlijk beademd in het water, en deze naar de kant brengt en CPR of Zuurstof geeft.
Aan het weer lag het niet en ook niet aan het aantal slachtoffers. Naast mijn vertrouwde Divemaster Dirk  was ook Ass. Instruc David van de partij. Daarnaast kregen we hulp van Yvonne die mee hielp als slachtoffer en materiaalvrouw.

Christina is al een tijdje bezig bij ingmarduikt.nl en heeft al meerdere opleidingen en specialties gedaan en gevolgd. Na elke specialty werd ze steeds enthousiaster waardoor we steeds weer een stapje verder gingen. Maar belangrijker nog is dat we Christina na elke duik steeds weer zagen groeien en zelfverzekerder werd. Nu heeft ze het al geschopt tot Rescue Diver en dat vinden wij als crew van Ingmarduikt.nl bijzonder goed. Petje af Christina.

Christina: echt super bedankt voor je geweldige reddingen tijdens je cursus! Het was voor mij ook heel erg leerzaam om mee te mogen helpen tijdens je cursus en ik kan niet anders zeggen dan dat je het geweldig hebt gedaan! Topper!” aldus assistent Yvonne

Christina nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzonder mooie prestatie. Iedereen weet dat je hard moet werken om dit brevet te halen. Wij zijn als team van Ingmarduikt.nl bijzonder trots op je.

Ingmar Thomassen
Dirk de Korte
David Bigagli
Yvonne Hendriks