Laatste nieuws

Sharona geslaagd voor haar PADI Open Water Brevet

Net op tijd geslaagd want volgende week vliegt ze al naar Bonaire om daar de onderwater wereld te verkennen. Er zat dus wat druk achter deze duikopleiding. De eerste duik was al op 11 aug. Door een strakke planning en een geweldige inzet van Sharona (wat een voorbeeld cursist) die netjes alles op tijd klaar had en het duiken super snel onder de knie kreeg verliep dit alles vlotjes.

De praktijk duiken werden snel afgerond in Vinkeveen.  Vandaag was het tijd voor het theorie examen. Na nog wat kennistoetsen was ook het examen snel gemaakt met een zeer mooi resultaat van 96% goede vragen.
Nu klaarmaken om samen met Rick in Bonaire te gaan duiken en te gaan genieten van al het moois onderwater.
Heel veel plezier Sharona en vooral : geniet

P.S. laat je even weten hoe je duikavontuur verloopt!