Hoi, Ik ben Dirk

Persoonlijke info

Geboren in
1957
Divemaster since
2016
Aantal duiken
700

even voorstellen

Hallo,

Ik ben Dirk de Korte en inmiddels ben ik Dive master leader. Ik ben geboren in 1957 te Utrecht en zoals je ziet is duiken niet alleen maar voor jonge mensen. Het duikvirus heeft toegeslagen toen ik in 2004 een introduik kreeg aangeboden. Al met 1 minuut onder water dacht ik YES dit is het, lekker rustig, stil gewichtloos .

Dus maar meteen mijn openwater opleiding aangevraagd en samen met mijn vrouw en dochter de opleiding gedaan. Nu vind ik dat je beloond moet worden na het behalen van je brevet ,dus maar een vakantie naar Curaçao geboekt om daar het geleerde in de praktijk te brengen. En ja hoor dan ben je helemaal verkocht, warm helder water ,veel mooie vis en koraal, en dan wil je meer en vaker duiken .

En ja ook in Nederland ,want daar is ook genoeg moois te zien ,dus als gevolg advanced open water gehaald en ook maar een dry suit diver  specialtie gedaan om vooral maar het hele jaar door te kunnen duiken. 

Toen kwam Ingmar in beeld, hij wilde instructeur worden en zocht een slachtoffer waar hij mee kon oefenen. Nou dat heb ik geweten , hij heeft zoveel met mij geoefend dat ik nu Divemaster leader ben en de nodige specialties gehaald heb, en o o wat hebben we een lol gehad. Het duiken vind ik zo leuk dat ik graag anderen ook deze ervaringen wil laten opdoen. Ik ben dan ook zo veel als mogelijk de assistent van Ingmar.

Als jullie dus een opleiding bij Ingmar doen dan is de kans groot dat jullie mij ook zien,

Dus graag tot ziens aan de waterkant.

Groet Dirk