Professionele (privé) begeleiding

Prive les
Profesioneel
1 op 1 begeleiding

Waarom prive begeleiding

Soms wil je net iets meer tijd nemen voor een opdracht of duikles. Niet iedereen werkt in hetzelfde les tempo. Daarom is het mogelijk om in kleinere groepen of zelfs één op één les te krijgen. Er is dan minder groepsdruk, het tempo gaat omlaag, meer tijd en aandacht voor opdrachten die je lastig vindt. Hierdoor stijgt je zelfvertrouwen en krijg je nog meer plezier in het duiken. Ten slotte “Diving is Fun”

Privéles is maatwerk en geplande lessen gaan altijd in overleg. Dit geldt zowel voor de theorie als de duiklessen. 
Alles lessen worden door mijzelf gegeven. Daarnaast helpt mijn assistent, Dirk de Korte, meestal mee of speelt voor buddy.

Als professioneel duikinstructeur, en als freelancer kan ik mijn eigen tijd in delen.
Ik ben niet afhankelijk van andere. Blijkt bijvoorbeeld tijdens een les dat twee duiken achter elkaar toch te veel is, dan passen we dit ter plekke aan en schuiven we een les door. Met deze manier van lesgeven ontstaat er een ongedwongen relaxte sfeer, natuurlijk aangevuld met een dosis humor, maar met inachtneming van de veiligheid en professionele aanpak.

Hoe werkt het

Het is heel eenvoudig. Ben je geïnteresseerd in privé begeleiding of wil je bijvoorbeeld samen met je partner, vriend, vriendin of kind leren duiken, je skills bijhouden of een specialty volgen? Stuur mij een e-mail of bel me op.

Samen maken we dan een passend programma. Dit kan een volledige cursus zijn, theorieles of een gewone begeleide duik. 
Wil je oefeningen extra oefenen of heb je met bepaalde oefeningen wat moeite? Dan besteden we hier extra aandacht aan.

Mijn doel is dat je met een leuke ervaring leert duiken of bepaalde skills leert. Als dit iets langer duurt dan normaal, geen enkel probleem.
Wil je een keer een gewoon onder leiding van een instructeur een duik maken, dat kan ook. We overleggen altijd eerst wat we doen en wat we van elkaar verwachten. 

Voor wie ?
Sommige cursisten ervaren de groepsdruk tijdens hun opleiding als vervelend waardoor ze wat achter raken of het gewon niet meer leuk is. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn voor deze leuke sport. Voor deze cursisten is privé begeleiding wellicht een optie. Maar ook voor cursisten die gewoon wat langer de tijd willen nemen. Uiteraard kan ik ook ingehuurd worden voor diverse algemene duiken. Of je nu al je brevet hebt, extra wilt oefenen of het gewoon fijn vindt om samen en een instructeur enkele lessen te volgen. Alle opties zijn bespreekbaar en ik help je graag verder. Ook hier geld dat alles in overleg gaat en we maken samen een plan van aanpak.

Wat kost het?
Voor prive cursussen reken ik een kleine opslag van 20% op de cursusprijs. Hierbij is het doel dat je de cursus op een leuke en professionele manier haalt. Dus zonder tijdsdruk of groepsdruk. Heb je een extra lesje nodig dan maakt dat niet uit. We kijken stap voor stap hoe we de cursus tot een goed einde brengen.  Je kunt me natuurlijk ook per duikles vragen je te helpen. Neem contact met me op en dan maken we samen een plan.

Meer weten? E-mail of bel me voor een persoonlijk gesprek en cursus op maat