Reviews Kort

Dirk de Korte ~ Self-Reliant

Self Relaint duiker 20160916_163300

Een hele interessante cursus voor de duiker die wat meer wil .Ik  ben zelf divemaster en ik assisteer regelmatig Ingmar Thomassen . Bij het assisteren van deze cursus self relaint duiker ging er toch weer een andere wereld voor mij open, ik zag hoe Ingmar op een vakkundige en rustige  wijze deze opleiding gaf en uitlegde waarom deze manier van duiken je nog meer vrijheid kan geven.

We zullen het allemaal wel eens meegemaakt hebben dat je samen met je buddy duikt terwijl jij foto’s aan het maken bent . je bent soms wel een kwartier op dezelfde plek om een goede foto te maken en in je achterhoofd denk je dan; goh best vervelend voor mijn buddy dat hij al die tijd bij mij in de buurt moet blijven terwijl ik druk bezig ben voor die ene perfecte foto.

Voordeel van deze cursus is dat als je geslaagd bent ,je zelf je duik kan plannen zonder een buddy, je hebt alle vrijheid om dan je duik te maken binnen je duikplanning en je hoeft niet tijdens je duik op een ander te letten.

Kortom heerlijk vrij duiken en het gevoel van vrijheid is nog intenser.Dit is maar 1 voorbeeld waarom ik je deze cursus aanbeveel, je kan denk ik zelf wel invullen waarom het voor jou fijn zou zijn om dit te kunnen.Mocht je dit ook wat lijken, volg dan deze cursus bij Ingmar, dan ben je verzekerd van een goede degelijke opleiding op een rustig tempo en bijna naar jou persoonlijke wensen,

Gr Dirk en weer een ervaring en brevet rijker